Chocolate Shops & Products Coffee News Places

Overoll: Η Αθήνα απέκτησε την πρώτη της croissanterie

Η πρώτη croissanterie μόλις “ξεφουρνίστηκε στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης.  Προσφέρει το αγαπημένο μας είδος σφολιάτας, στην πιο ποιοτική του εκδοχή με γαλλικό βούτυρο και προζύμι.

Πάστες, τούρτες και όλα τα άλλα γλυκά δεν έχουν θέση στο Οveroll καθώς είναι αφιερωμένο μόνο στο κρουασάν αλλά και την ιδιαίτερη τέχνη την οποία στην ουσία χρειάζεται ώστε να παρασκευαστεί σε μία πολύ ποιοτική του εκδοχή.

Το Overoll επίσης δεν αυτοχαρακτηρίζεται ως φούρνος αφού όπως έχουν δηλώσει οι ιδιοκτήτες του Άλκης Ζέρβας, Γιάννης Κίκιρας και Σπύρος Παππάς το κρουασάν στους ελληνικούς φούρνους συνήθως είναι εντελώς παρεξηγημένο αλλά και εντελώς… βιομηχανοποιημένο.

Το ερώτημα μας είναι τώρα ένα: διπλοψημένο κρουασάν αμυγδάλου ή το κλασικό βουτύρου;Σε κάθε περίπτωση το προζύμι το γαλλικό βούτυρο και η αφοσίωση σε κάθε λεπτομέρεια κατά την διάρκεια της παρασκευής θα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στη γεύση του κρουασάν μας από το Overoll. 

Σχετικά με τον αρθργράφο

MARINA

Σχολιάστε