ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής είναι με:

  • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
  • PayPal
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«STELNIK»  ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5050102540684

IBAN:GR8501720500005050102540684

BIC:PIRBGRAA

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας. Ελάχιστη παραγγελία 35 ευρώ.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένης αποστολής και  εφόσον τα προϊόντα που επιστρέφονται βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε ο πελάτης , χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την σχετική απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχει ο πελάτης προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας του, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του www.www.coffee-cup.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Σαρανταπήχου 5 και Αγίου Ισιδώρου 35, Λυκαβηττός, Αθήνα, Τ.Κ: 11471, υποχρεωτικά μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο που τα συνόδευε.

Σε περίπτωση που απαιτείται η επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας της παραγγελίας σας , η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας προμηθεύσει ο πελάτης.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά (t. +30 21036337200) είτε μέσω email (info@www.coffee-cup.gr).

Επιτρέψτε μας χρόνο 7 (επτά) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.